İstanbul En Yakın Tesisatçı

Wiki Article

Alanımda 2005 den bu yana hizmet vermekteyim bi dairenin içerisinde sıhhi doğalgaz ve su tesisatı konularında uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutlulul duyacağız

Tesisata kadar ilerleyen borular tıkanıklık sebebi ile iş görmez hale gelebilir ve alt kata su kaçağı sağlayabilir.

Ev ve iş yerleriniz için sıhhı tesisat batarya musluk el yıkama lavobosu klozet klozet kapağı klozet iç takım değişimi banyo mufak tadilat işleri için ileşime geçebilirsiniz en hızlı şekilde sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarım vitra artema ve eca bayisiyiz

Yapılan tesisatın denenmesi tesisat döşenip bütün işler bittikten sonra su verilir. Kolonlardaki en üst muslukların açılması ile tesisatın havası alınır ve borular su ile doldurulur. Daha sonra tesisat tulumba ile kullanılacağı basıncın 1,5 katı bir basınca tabi tutularak en az ten dakika kadar basınç tecrübesi yapılır. Sızıntılar varsa giderilir.

Tesisatçı sorumlulukları arasında öncelikli olarak çalışma alanında bulunan muslukları takmak, armatürleri kurmak, olası arızaları tamir ederek gidermek ve sıhhi tesisatın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak gelir. Tesisatçılar, su ve gaz borularını kurmaktan da sorumlu olurlar. Aynı zamanda mevcut boru tesisatında oluşan arızaları belirlemek ve bu arızaları gidermek de tesisatçıların sorumlulukları arasında yer alır. Tesisat kurulumu sırasında kullanılacak ekipman ve malzemeleri belirlemek, bu doğrultuda doğru alet ve edevatı çalışma alanına götürmek de bu pozisyonda çalışan kişilerin görevleri arasında bulunur.

Siz değerli müşterilerimizin evlerinde veya iş yerlerinde karşılaştığı herhangi bir su tesisatı problemiyle başa çıkmak için uzman ekiplerimizle Su Tesisatçısı yanınızdayız.

Bu anlamda da sizler de daha tasarruflu bir şekilde çalışma alanına sahip olacak 7/24 sizlerin isteklerini yerine getirmek için sitemizde sizlerden gelecek olan telefonları beklemektedirler. Hemen ustalarımızı arayın ve kısa süre içerisinde tesisat alanında ki sorunlarınıza çözüm bulun.

TESİSAT İLE İLGİLİ aklınıza gelebilecek sorunlarda yanınızdayım sorununuzu makul ve profesyonel bi şekilde çözüme ulaştırmak Sıhhi Tesisatçı için buradayım

Yapılan işler garantimiz kapsamındadır. Hizmet sonrasında oluşabilecek herhangi bir sorunda ücretsiz olarak dimensions destek veriyor ve problemi çözüyoruz. Bugüne dek Sıhhi Tesisat Ustası binlerce müşterimize sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ile Batman’ de bilinir ve kaliteli bir marka haline gelmiş bulunmaktayız.

MimarTesisat platformu üzerinde donanımlı ve işinde uzman tesisat ustalarına ulaşabilir, zemin kırma gibi sorunlar yaşamadan kameralı destek ile tesisat sorunlarınızın En Yakın Su Tamircisi tespitini yaptırabilirsiniz. Böylece tesisatlarda yaşanan su sızıntısı, kaçakları gibi sorunlar için hızlıca uzman destek alabilirisiniz.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies assistance present info on metrics the volume of readers, bounce amount, targeted traffic supply, etc. Advertisement Ad

Akısı Kalorifer adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Giresun En yakın Su Tesisatçısı alanında yapılacak olan doğru İstanbul En Yakın Tesisatçı hamleler sayesinde masrafınız yarı yarıya düşecektir ve bu anlamda da sizler en tasarruflu süreci elde edeceksiniz. Sitemiz de yer alan ustalarımız tesisat alanında ki başarıları ile ün salmışlardır, bölgeniz de yakın olan ustaları sitemiz içerisinde gözlemleyebilecek ve bu alanda ki çalışma ortamını en iyi şekilde sizlerde elde edeceksiniz.

Merhaba genelikle hep hastane ve okul spor salon mekanik işleri yaptım 1991 beri bu mesleği yapmaktayım Şu tesisat kalorifer dogalgaz ve kaynak işleri ve tamirat onarım yapmaktayım esnafım kendi işyerim var alüminyum ve pvc imalat yerimde mevcuttur

Report this wiki page